donderdag 23 augustus 2012

Nog een goeie week..

Oh wat zijn ze toch ontzettend leuk onze lieve puppenkinders!
Hoeveel we ons ook verheugd hebben op dit nest, we hadden nooit kunnen vermoeden dat
we zo hotel de botel zouden zijn van deze kleine lieverds.
Afgelopen week is weer heel hard gegaan, het was ook een heel bewogen weekje moet ik zeggen.
Zo is de chipper langs geweest en hebben ze nu alle vier officieel een chip met de daaraan verbonden hun stamboomnaam en nummer. Het chippen ging allemaal prima, een paar lichte piepies hier en daar en dat was het dan weer! Ook is onze dierenarts langs geweest om de kleintjes voor het 1st te enten en zijn ze gelukkig alle vier gezond verklaard. Afgelopen dinsdag was het tijd voor de campbell-test en dat was ook geweldig om te zien. Tenminste wij hebben stiekem aan de andere kant van de serre door het raam staan te gluren want de puppen mochten ons niet zien, ruiken of horen. De testen, die bedoeld zijn om het karakter van de pup in beeld te brengen, waren voor ons een bevestiging van wat we zelf ook gezien hadden in de pupperts, dus dat was erg fijn. 
Het nest heeft het kenmerk mens en werkgericht mee gekregen en bleek erg evenwichtig te zijn.
Omdat we zelf ook een meiske uit dit nestje aanhouden werden er ook al verschillende malen sta-foto's gemaakt. Omdat we de keuze echt heel moeilijk vinden, hebben we al wat ervaringsdeskundigen (bevriende fokkers) om hun mening gevraagd. Geweldig leuk om te zien hoe ze zich inzetten om ons te helpen bij deze keuze. Tot nu toe krijgen we eigenlijk steeds het zelfde te horen..beidde wijffies zijn gewoon erg mooi en zitten goed in elkaar..en lijken ook veel op elkaar! Pff wat is het ontzettend moeilijk zeg. Morgen zal een goede vriendin-fokster van ons de laatste zijn die er haar oog op werpt en dan gaat er toch echt gekozen worden!

Morgenavond zullen we hier een socialisatie-avond houden met de nieuwe baasjes van de pups..ook weer heel spannend. Hoe dat allemaal verloopt zal ik dan weer vertellen in mijn volgende blog.





1 opmerking:

  1. Wat ben ik intens blij met mijn hondje dank jullie wel! Eindelijk weet ik het dan en wat is ze gewenst. Bedankt voor de leuke en fijne avond en voor jullie goede zorgen!! Tot 1 september wij tellen de dagen tot Jazzey bij ons komt wonen! Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen