zaterdag 14 juli 2012

Even weer een berichtje

Vandaag zijn de kinders van Sum en Ice alweer 9 dagen oud! Wat gaat het allemaal snel zeg.
Voor degene die straks 1 van de puppies mee naar huis zullen nemen, kan het natuurlijk niet snel genoeg gaan...dat snap ik. De kleintjes zijn nu allemaal zo rond de 1 kilo..echte kleine beertjes al dus.
1 dezer dagen zullen de oogjes en oortjes open gaan. Tot nu toe hebben ze dus alleen maar kunnen ruiken. Grappig om te zien dat ze lekker liggen te slapen..dan komt Summie de werpkist in en beginnen ze ineens te bewegen en te piepen..binnen een mum van tijd zijn ze allevier aan het kruipen en hebben ze mams gevonden..dit alles dus puur op de geur! Wij laten de puppies ook al wennen aan mensengeur en leggen de kleintjes van tijd tot tijd heerlijk tegen ons aan. Heerlijk is het als ze zich dan helemaal tegen je aan nestelen of in je nek kruipen. Soms gaan ze lekker een beetje sabbelen op een stukje huid..kriebel kriebel maar zoooo schattig. Ze zijn helemaal geweldig...
Summer doet het ook allemaal nog heel erg goed..ze is ook helemaal gewend aan het feit dat ze nu
vaker eten krijgt. Alleen denkt ze nu dat alles wat in de keuken gebeurt te maken heeft met eten..sterker nog met eten voor haar. Ze zit dan verlekkert te kijken voor t hekje..en is super blij als het blijkt gewoon weer voor haar te zijn. Puppies hebben is helemaal te gek jo!














2 opmerkingen:

  1. Super dat alles zo goed gaat met Sum en haar mooie kindjes, tot snel!

    Groetjes
    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen